1 Nisan 2012 Pazar

ÇOK HEYECANLIYIZ...

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

16 Nisan 2012 Pazartesi günü, sanat atölyemizde, saat 12:00' de, bir tanıtım semineri düzenliyoruz.

sizlerinde bildiği gibi, uzun bir süredir, sektörümüzde bir yenilik, bir farklılık bekliyorduk. sayın Ayşın Önol beklediğimiz yeniliği nihayet Türkiye'ye getirdi...

birbirinden farklı malzemeler ile uygulayabileceğimiz, çok çeşitli teknikler. bizler ( füsun, pınar ve elif ) DOLUNAY SANAT ekibi olarak çok heyecanlandık ve gelecek olan ürünlerin Bursa bayiliğini aldık. şimdi sıra eğitimlere geldi.

DOLUNAY SANAT ATÖLYESİ'nde sertifikalı eğitimlere başlamadan önce, yeni ürünlerimizi ve tekniklerimizi sizlere tanıtmak istedik. az önce belirttiğim gibi, seminerimiz 16 Nisan'da saat 12:00' de başlayacak ve gün boyunca sürecek...

bizler, DOLUNAY SANAT ekibi olarak, bundan sonra eğitimlerimizi farklı gruplara ayırdık. belirlenen eğitim süresi tamamladıktan sonra kursiyerlerimiz DOLUNAY SANAT SERTİFİKASI alacaklardır.

bizler, el sanatlarına meraklı kadınlar, farklı yerlerde, farklı el sanatlarını öğreniyor, hem çok keyif alıyoruz, hemde üretiyoruz. ancak 16 Nisan'da sizlere tanıtılacak ürünler ile, kadınlarımıza meslek edindireceğiz. arzu eden katılımcılarımız, sonra evde çalışıp aile bütçelerine katkıda bulunabilecekler. çok profesyonel ürünler ve alacakları eğitim ile kadınlarımız meslek sahibi olabilecekler.

bizleri tanıyanlar, kadınların çalışması gerekliliğini ne kadar önemsediğimizi bilirler. DOLUNAY SANAT bundan sonra, hem sanat severler için, hemde meslek öğrenmek isteyenler için hizmet verecek. çok heyecanlanmakta haksızmıyız???

sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder